De omslag naar nieuw organiseren: een thermometer

Is jouw organisatie ook bezig met een omslag naar nieuw organiseren? Worden teams zelforganiserend of zelfsturend, dan betekent dat ook veel voor de rest van de organisatie. Sterker nog: als we verder blijven doen wat we altijd deden, dan gaat het niet goedkomen met die zelforganisatie. Ik schreef daarover al eens in de blog  Veranderkundige overwegingen bij de overgang naar zelforganisatie of zelfsturing.

Wil je met elkaar reflecteren op waar jullie staan, bijvoorbeeld in het MT of in de ondersteunende diensten? Misschien kan deze thermometer organisatieomslag dan een aanzet zijn voor een goed gesprek. Er is ook een workshop beschikbaar voor MT’s, behandeldiensten, kwaliteitsadviseurs en HR-adviseurs. En tenslotte kan de thermometer ook besteld worden. Een setje van 10 stuks met een toelichting kost € 17,50 inclusief verzendkosten, exclusief BTW (21%). Je kunt setjes bestellen door adresgegevens en gewenst aantal te mailen via het contactformulier. Vermeld er even bij dat het om de organisatiethermometer gaat. Je ontvangt ze binnen 5 werkdagen per post, de factuur wordt meegestuurd. Voor teams is er ook een thermometer teamontwikkeling beschikbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.