Referenties

klok-opdracht

Training van de 11 interne coaches zelfsturing van Careyn, 2015

“Met veel respect en zonder oordeel geven de trainers ruimte aan leren en ontwikkelen”. Janneke de Groot, coach

“Je ervaart in vogelvlucht wat coaching is en hoe het ingezet kan worden. De trainers zetten je enorm aan het denken over de effecten van coaching en van je eigen gedrag en het effect daarvan”. Birgit de Bijl, coach

“Twee energieke en bevlogen trainers die het vak van teamcoach en het principe van zelfsturing omarmen. Bereiden zich grondig voor, maar kunnen ook inspelen op het hier en nu”. Heleen van Leeuwen, coach

“Veel kennis en ervaring, spontaan en gedreven, sluiten goed aan op de groep”. Kitty Konings, coach

“Goed, prettig, duidelijk, humor, leuk en goed duo, professioneel”. Jolanda van Tienderen, coach

“Duo met veel kennis en kunde die ook goed kunnen inspelen op de groep”. Anja van Opstal, coach

“Hartelijk, positief, veel relevante kennis en inzichten, flexibel wat betreft de inhoud van het programma, goed!”. Anneke Vietje, coach

“Erg goed in het mijzelf laten ervaren van zelfsturing. Dit is erg leerzaam”. Coach, anoniem

Kennisatelier zelfregie, in opdracht van Stamm, 2014

“Dag Yvette, wat was dat leuk met jou vandaag! Mooi deed je het. Lekker tempo, flexibel, ruimte voor ieders inbreng en veel variatie. Het was duidelijk te merken wat een bak kennis en ervaring je hebt”
Kaya van Dorssen, senior adviseur en trainer

Crisismanagement zorglocatie, Abrona, 2013

“Yvette, dank voor je inzet, inzicht, input. Je gedrevenheid, ogenschijnlijk gemoedelijke aanpak, maar o zo resultaatgericht. Je geweldig constructieve manier van communiceren, aansluiten, erkennen, spiegelen, zelf doen. Je mensgericht zijn zonder zweven, je energie & maatje zijn”
Karin van der Heijden, regiomanager

Management coaching, GGZ Breburg, 2012

“Yvette is zeer open en altijd op zoek naar verbinding, ze is energiek en toegankelijk. Haar vragen maken dat je kritisch gaat nadenken over beleidszaken, werkwijzen etc. Ze verruimt je blik en dat is in sommige organisaties van harte welkom”
Maaike Heeren, manager bedrijfsvoering

Interimmanagement, GGZ Breburg, 2012

“Yvette is een zeer betrokken, energieke, motiverende en vooral empatische leidinggevende die in staat is om in bewogen tijden overzicht en rust te creëren voor werknemers. De individuele aandacht en zorg was opmerkelijk en erg prettig. Een manager uit duizenden, bedankt Yvette”
Hettie van den Akker, klinisch psycholoog en psychotherapeut

“Yvette is een enthousiasmerende en energieke interim manager geweest voor ons behandelcentrum in een hectische periode met veel veranderingen. Haar stijl is een mengeling van een zorgende, persoonlijke attitude en adequate zakelijkheid”
Sjef Simons, manager behandeling/klinisch psycholoog

Ik heb Yvette leren kennen als een integere manager met een duidelijke visie op leiderschap, organisaties en vooral hoe je het beste uit mensen haalt. Dit doet ze niet zomaar, maar doorleefd en het is zichtbaar in haar handelen en haar “zijn” hoeveel ervaring ze heeft en hoe ze dat verbindt met nieuwe kennis. Als collega is ze plezierig om mee te werken, ze denkt snel en is gericht op verbinding en vernieuwing. Ze is zakelijk met veel gevoel. Ze communiceert open en veel richting haar teams en richting haar collega’s. Voor een toekomstige klus zou ik zeker aan haar denken!
Sander van Doorn, manager bedrijfsvoering intramuraal